Whenever – en kostnadsfri digital arkivtjänst

Whenever-arkivet är en tjänst som syftar till att förenkla din vardag. Genom att erbjuda en säker och lättåtkomlig plats där du kan förvara alla viktiga uppgifter, har du allt samlat och lätt åtkomligt när du behöver det. Här kan du spara alla dina inloggningsuppgifter och dokument och du kommer åt allt när du vill – enkelt och säkert med ditt Bank-id.

Det finns ett flertal tjänster idag där du kan spara viktig post, dokument och andra uppgifter. Kanske använder du redan en eller flera av dessa – och det är bra. Men vad händer med alla viktiga uppgifter den dagen det oförutsägbara sker och du inte längre finns i livet?

Whenever säkerställer att viktiga uppgifter kommer fram

En funktionen i Whenever-arkivet är att du som användare av tjänsten kan registrera en eller flera närstående som kontaktpersoner. Det säkerställer att alla viktiga uppgifter kommer fram vid ett dödsfall.

Läs gärna mer på Whenever.se som tillhandahåller tjänsten åt oss. Observera att Whenever tar ut en årsavgift om man skapar ett konto hos dem men vi erbjuder tjänsten utan kostnad när kontot skapas här på vår hemsida.

Välkommen att skapa ditt eget kostnadsfria Whenever-arkiv. Det kan göra livet lite lättare för dig.

Skapa konto/Logga in

Sorti Begravningar - 08-410 420 25 - 08-765 28 00 - info@sorti.se
Camilla Söderberg Falk
Camilla Söderberg Falk 0701-429 300 camilla@sorti.se
Anna Larsdotter
Anna Larsdotter 0709-424 029 anna@sorti.se
Anette Dahlqvist
Anette Dahlqvist 0703-421 700 anette@sorti.se