Vi på Sorti Begravningar

På Sorti Begravningar möter du oss, Anette Dahlqvist, Hanna Cram och Camilla Söderberg Falk. Vi har alla tre valt att arbeta i denna bransch utifrån en önskan att göra skillnad. Det är så otroligt viktigt att begravningen, trots det sorgliga, blir ett värdigt och vackert avslut.

Sorti Begravningar startades 2010 av Anette Dahlqvist och Spanne Lekman och 2012 började Camilla hos oss. Under 2021 gick Spanne i pension och Anette tog över hela ägandet och driften av företaget. Och på sensommaren 2022 välkomnade vi Hanna.

Under åren har vi format och utvecklat vår begravningsbyrå för att tillgodose de önskemål och behov vi möter. Det är en utveckling som ständigt pågår.

Vår begravningsbyrå är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers förbund, vilket är en trygghet för dig som kund.

Vi har alla tre en gedigen utbildning till begravningsarrangörer och utöver det är vi också utbildade i att möta människor i sorg.

Vår drivkraft är att se till helheten och det unika hos varje person. Vi fångar upp alla detaljer, stora som små och skapar en personlig begravning som blir en vacker avskedsceremoni med ett ljust bestående minne.

(Klicka på våra foton nedan för en presentation)

För oss är det lika viktigt att ta hand om den avlidne som er närstående.

Sorti Begravningar - 08-410 420 25 - 08-765 28 00 - info@sorti.se